Farmina groomer klub

DOBRODOŠLI U FARMINA GROOMER KLUB

Jeste li stručnjak za grooming? Da li gajite strast prema kućnim ljubimcima i njihovoj dobrobiti? Ako je odgovor da, onda ste na pravom mestu.

Farmina groomer klub pruža jedinstvenu priliku da spojite svoju stručnost u oblasti groominga s visokokvalitetnim proizvodima i uslugama ishrane za kućne ljubimce koje nudi Farmina. Stvaramo pobedničku kombinaciju koja će unaprediti vaš uspeh.

Pridružite nam se u našoj misiji da učinimo kućne ljubimce srećnijim i zdravijim.
 

PRIKLJUČITE SE FARMINA GROOMER KLUBU
UŽIVAJTE U EKSKLUZIVNIM POGODNOSTIMA


Postanite deo Farmina groomer Kuba i uživajte u ekskluzivnim prednostima naše vrhunske ishrane i podrške.

Naš posvećeni tim stoji Vam na raspolaganju kako biste stekli znanje i alate potrebne za pružanje ne samo zadovoljstva vaših klijenata, već i za očuvanje zdravlja i sreće njihovih ljubimaca.

Od stručnih saveta o ishrani i hranjenju do personalizovane konsultantske podrške, omogućavamo Vam pristup svemu što je neophodno kako biste pružili najbolju moguću negu svojim ljubimcima.
 

OTKRIJTE PREDNOSTI ČLANSTVA

  • Novi izvori prihoda: istražite mogućnosti unapređenja poslovanja. Kao član, otvarate vrata novim prilikama dodavanjem vrhunskih proizvoda hrane za kućne ljubimce u svoju ponudu, čime povećavate potencijal za prihod.
  • Ekskluzivne pogodnosti članstva: učlanjenjem ostvarujete ekskluzivne beneficije, uključujući popuste na proizvode, marketinški materijal i podršku koja će Vam pomoći da uspete kao prodavac.
  • Dodatne vrednosti za Vaše klijente: preporučivanjem Farmina hrane, Vašim klijentima pružate besplatnu uslugu stručnog savetovanja od strane Farmina Genius savetnika. On će izraditi personalizovani plan ishrane i pažljivo pratiti razvoj kućnog ljubimca kroz naš Pet Care Program, prateći ključne zdravstvene parametre.
  • Stručna podrška: naš posvećeni tim je tu da Vam pruži podršku na svakom koraku. Bez obzira da li Vam je potrebna informacija o proizvodima ili poslovni savet, mi smo tu kako bismo Vam pomogli.

PRIKLJUČITE SE FARMINA GROOMER KLUBU VEĆ DANAS

Postanite deo Farmina groomer kluba i uživajte u prednostima naše vrhunske ishrane i podrške.


 
Farmina formular za registraciju.
* Obavezna polja


Klikom na "pošaljite" prihvatam Politika privatnosti i Uslovi i odredbe.