Personalizovani plan ishrane


Svaki ljubimac ima specifične potrebe u zavisnosti od životne faze i drugih karakteristika. Stoga je neophodno svom ljubimcu dati personalizovanu ishranu koja uzima u obzir sve moguće varijable i njegove specifične potrebe.
Želite da napravite dinamičan plan ishrane, ali ne znate odakle da počnete?
Genius je tu zas Vas!

Više

Pet Care Program


Personalizovani pristup praćenju zdravlja vašeg ljubimca kreiran od strane tima stručnih veterinara i nutricionista za životinje.
Ovaj inovativni program, osmišljen da doprinese dugoročnom zdravlju vašeg ljubimca, razvijen je od 5 ključnih indikatora. Vaš Genius Pet Health savetnik i lokalni veterinar će vas voditi na svakom koraku!
Otkrijte svaki od 5 ključnih indikatora u nastavku.

Više

Putovanje sa psom: Korisni saveti

Putovanje sa psom: Korisni saveti

U ovom članku na blogu nudimo Vam korisne savete o tome kako uživati u odmoru sa svojim psom u pet-friendly hotelu.

Više
Ishrana za aktivne pse

Ishrana za aktivne pse

U ovom Genius Tips članku razmatramo kako prilagoditi ishranu aktivnom ljubimcu. Fokusiramo se na povećanje unosa kalorija, obezbeđivanju pravilne hidratacije i izbor visokokvalitetne hrane koja će zadovoljiti njihove nutritivne potrebe.

Više
Da li Vaš ljubimac pije dovoljno vode tokom vrelih dana? Da li je vlažna hrana prava opcija?

Da li Vaš ljubimac pije dovoljno vode tokom vrelih dana? Da li je vlažna hrana prava opcija?

U ovom članku Vam objašnjavamo kako da se pobrinete da Vaš ljubimac pije dovoljno vode kad je vruće. Govorićemo o tome zašto je korisno uključiti vlažnu hranu u ishranu i dajemo Vam praktične savete kako da Vaš krzneni prijatelj ostane hidriran i zdrav.

Više