N&D Pumpkin

Nova linija bez žitarica: “N&D PUMPKIN”.
Kako je sklonost ka jedenju mesa u priroda naših četvoronožnih članova porodice, to nas je uvek vodilo u naučnom istraživanju i razvoju hrane, koja je u skladu sa njihovom prirodom.
Psi i mačke, po svojoj prirodi, skoro isključivo jedu meso i nemaju veliku potrebu za žitaricama. Sledeći tu filozofiju, razvili smo novu liniju Natural&Delicious Pumpkin, u kojoj se nudi bogat izbor hrane bez žitaricasa visokim sadržajem proteina životinjskog porekla (96%) i bundevom, povrćem izuzetnih hranljivih svojstva.

ZAŠTO BUNDEVA?

Bundeva je povrće, tipično za italijansku kuhinju, izuzetnih nutritivnih karakteristika:

  • Bogata je beta-karotenom (vitamin A) i drugim prirodnim antioksidansima;
  • Podržava imuni sistem;
  • Aktivna protiv slobodnih radikala;
  • Doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema;
  • Reguliše rad creva.

Formula Natural & Delicious Pumpkin je linija bez žitarica osmišljena u Italiji i ima jedinstvene tehnološke karakteristike:

Sadrži visokokvalitetne vitamine: zahvaljujući sistemu za vakuumsko dodavanje sastojaka, jedinstvena tehnologija omogućava dodavanje vitamina nakon kuvanja i time omogućuje duži život vitamina.Pakovanje u kontrolisanom okruženju: uveli smo u upotrebu azot (gas koji se prirodno nalazi u vazduhu) u proces pakovanja kako bismo uklonili kiseonik koji je odgovoran za proces oksidacije. Ova tehnologija je široko primenljiva u industriji humane hrane, jer omogućava očuvanje svih hranljivih sastojaka i svežine hrane, kao da je tek pripremljena.