Natural & Delicious

KONCEPT ISHRANE ZA MESOJEDE: Naučno razvijeno u skladu sa prirodom

Godine naučnog istraživanja u saradnji sa katedrom za ishranu životinja  na Univerzitetu u Napulju "Federico II"  vodile su Farmina Vet Research tim ka stvaranju sistema ishrane dizajniranog prema prirodnim potrebama naših četvoronožnih članova porodice: Natural & Delicious, sistem ishrane za mesojede.

  • Glavna osobina Natural & Delicious proizvoda je nizak glikemijski indeks, zahvaljujući potpunom odsustvo žitarica u linijama Grain Free, Pumpkin i Quinoa i prisustvu drevnih žitarica (ovsa i spelte) u liniji Ancestral Grain. Sve linije su proizvedene bez kukuruza i omogućavaju modularno oslobađanje energije tokom dana;
  • Samo sa prirodnim antioksidansima, ekstraktima bogatim tokoferolom, koji omogućavaju prirodno očuvanje svežine proizvoda;
  • Pakovano u kontrolisanom okruženju. Tokom pakovanja, radi prirodnog očuvanja svežine proizvoda, u pakovanjima se kiseonik zamenjuje azotom;
  • Bogati vitaminima, koji zahvaljujući tehnologiji hladne infuzije imaju dužu efikasnosti.

N&D Quinoa
N&D Quinoa je linija funkcionalne hrane razvijena sa ciljem da doprinese očuvanju zdravlja mačaka i pasa sa specifičnim nutritivnim potrebama. Hrana bez žitarica i sa više od 92% proteina životinjskog porekla iz novih izvora i sa kinoom, biljkom visoke nutritivne vrednosti.
Kinoa je hrana koja se odlično uklapa u Farmina filozofiju i koncept ishrane za mesojeda jer sadrži oko 13% proteina visoke biološke vrednosti koji obiluju dobro izbalansiranim esencijalnim aminokiselinama, što je veoma retka osobina povrća.
 

N&D GRAIN FREE
N&D Grain Free sistem ishrane za mesojede bez žitarica, naučno razvijeno u skladu sa prirodom mačaka i pasa.
Prva Natural & Delicious linija koju smo razvili, a koja sadrži vrhunske sastojke i 98% proteina animalnog porekla.
Samo sa prirodnim antioksidansima, bez žitarica i GMO, i sa dugotrajnim sastojcima neophodnim za zdrav život (uključujući dragocene vitamine), koji su dodati korišćenjem tehnologije hladne infuzije.

N&D PUMPKIN
N&D Pumpkin, linija bez žitarica koja sadrži 96% proteina animalnog porekla i bundevu, povrće tipično za italijansku kuhinju, koje ima izuzetne hranljive osobine: bogato je beta-karotenom, podržava imuni sistem i sprečava oslobađanje slobodnih radikala.
Sadrži samo prirodne antioksidanse, ekstrakte bogate tokoferolom, za prirodno očuvanje proizvoda.
Odaberite iz  širokog izbora hrane koja zadovoljava hranljive potrebe štenaca i odraslih pasa i mačaka.

N&D OCEAN
Nova linija iz Farmine sa proteinima animalnog porekla, isključivo iz mora.
Farmina sledi prirodni sistem ishrane mesojeda, odnosno upotrebu najoptimalnijih sastojaka, najvišeg kvaliteta, za formulisanje hrane bez žitarica ili hrane koja sadrži ograničenu količinu drevnih žitarica.
Vodeći računa o zdravlju naših četvoronožnih prijatelja, kontinuiranom potragom za najboljim sastojcima, koristeći naučna istraživanja, Farmina je stigla do mora i sastojaka iz mora, prirodno bogatih Omega-3 masnim kiselinama, antioksidantima i drugim korisnim svojstvima.

N&D Ancestral Grain
N&D Ancestral Grain je linija hrane koja sadrži nizak udeo drevnih žitarica (spelta i ovas) i naučno je razvijena u skladu sa prirodom mačaka i pasa.
Sadrži samo prirodne antioksidanse, ekstrakte bogate tokoferolom, koji omogućavaju prirodno očuvanje svežine proizvoda;
N&D Ancestral Grain obiluje dugovečnim sastojcima neophodnim za zdrav život (uključujući dragocene vitamine), koji su dodati korišćenjem tehnologije hladne infuzije.
Pruža vam se bogat izbor, koji će zadovoljiti različite ukuse i nutritivne potrebe mačaka i pasa. Odaberite pravi za svog četvoronožnog prijatelja.