Farmina program za azile

DOBRODOŠLI U FARMINA PROGRAM ZA AZILE!

Smatramo da je pravilna ishrana ključna za celokupno blagostanje Vaših ljubimaca. Zato smo posvećeni pružanju vrhunske ishrane Vašim štencima i mačićima, kako bi se razvijali i rasli na pravi način.

Priružite se Farmina programu za azile i podržite nas u našem cilju da učinimo da kućni ljubimci budu zdravi i srećni.

PRIDŽUTI SE ZA FARMINA PROGRAMU ZA AZILE
UŽIVAJTE U EKSKLUZIVNIM POGODNOSTIMA


Kao član Farmina programa za azile, očekuje Vas niz ekskluzivnih pogodnosti, pristup pažljivo kreiranim resursima i podršci.

Naš posvećeni tim stoji Vam na raspolaganju da Vam pruži znanje i alate potrebne za osiguravanje zdravlja i dobrobiti Vaših ljubimaca.

Od stručnih saveta o ishrani i hranjenju do personalizovane konsultantske podrške, omogućavamo Vam pristup svemu što je neophodno kako biste pružili najbolju moguću negu svojim ljubimcima.

OTKRIJTE PREDNOSTI ČLANSTVA

  • Novi izvori prihoda: istražite mogućnosti unapređenja poslovanja. Kao član, otvarate vrata novim prilikama dodavanjem vrhunskih proizvoda hrane za kućne ljubimce u svoju ponudu, čime povećavate potencijal za prihod.
  • Ekskluzivne pogodnosti članstva: učlanjenjem ostvarujete ekskluzivne beneficije, uključujući popuste na proizvode, marketinški materijal i podršku koja će Vam pomoći da uspete kao prodavac.
  • Dodatne vrednosti za Vaše klijente: preporučivanjem Farmina hrane, Vašim klijentima pružate besplatnu uslugu stručnog savetovanja od strane Farmina Genius savetnika. On će izraditi personalizovani plan ishrane i pažljivo pratiti razvoj kućnog ljubimca kroz naš Pet Care Program, prateći ključne zdravstvene parametre.
  • Stručna podrška i dodeljeni menadžer naloga: naš posvećeni tim je tu da Vam pruži podršku na svakom koraku. Bez obzira da li Vam je potrebna informacija o proizvodima ili poslovni savet, mi smo tu kako bismo Vam pomogli.

TOPLA DOBRODOŠLICA

Od stručnih saveta o ishrani i hranjenju do personalizovane konsultantske podrške, omogućavamo Vam pristup svemu što je neophodno kako biste pružili najbolju moguću negu svojim ljubimcima.
Farmina program za azile pruža roditeljima kućnih ljubimaca mogućnost ostvarivanja niza povlastica, uključujući:

  • Personalizovane planove ishrane prilagođene specifičnim potrebama Vašeg ljubimca;
  • Praćenje veličine i težine kućnih ljubimca;
  • Neprestanu podršku od strane ličnog Farmina savetnika;
  • Vaučere za popust prilikom kupovine planova po sniženoj ceni.

PRIKLJUČITE SE FARMINA POGRAMU ZA AZILE VEĆ DANAS

Postanite deo Farmina programa za azile i uživajte u prednostima naše vrhunske ishrane i podrške.


 
Farmina formular za registraciju.
* Obavezna polja


Klikom na "pošaljite" prihvatam Politika privatnosti i Uslovi i odredbe.