Vaš ljubimac je jedinstven i zato zaslužuje ishranu po svojoj meri.

Obezbedite svom ljubimcu individualan Plan ishrane već danas, koristeći FarminaGenius aplikaciju!

Preuzmite FarminaGenius aplikaciju

Vaš ljubimac je jedinstven i zato zaslužuje ishranu po svojoj meri.

Vaš ljubimac je jedinstven i zato zaslužuje ishranu po svojoj meri.

Obezbedite svom ljubimcu individualan Plan ishrane već danas, koristeći FarminaGenius aplikaciju! 

Preuzmite FarminaGenius aplikaciju

Prilagodite ishranu svom jedinstvenom ljubimcu

Besplatna usluga savetovanja o ishrani

Pratite zdravlje svog ljubimca

Ostvarite svoj vaučer s popustom

Šta je FarminaGenius?

FarminaGenius je program podrške zdravlju ljubimaca. Aplikacija Vam omogućava da se povežete sa svojim Farmina savetnikom i da kontrolišete pet ključnih pokazatelja zdravlja ljubimca. Stalnom kontrolom ovih parametara, sigurno je moguće prevenirati zdravstvene probleme i mnoge patologije, njihovim otkrivanjem u ranoj fazi, uz podršku Vašeg veterinara.

Index telesne mase

Postizanje optimalne težine omogućava pravilan rast i razvoj ljubimca tokom svake faze njegovog života. Osim što ćete redovnom proverom sprečiti gojaznost, predupredićete i patološka stanja kao što su: problemi sa zglobovima, bolesti kardiovaskularnog sistema ili bolesti reproduktivnog sistema.

Prilagodljiv plan ishrane

Prilagođena ishrana je osnov zdravlja. Vaš Farmina konsultant će u odnosu na navike, karakteristike i stvarne potrebe svakog ljubimca napraviti personalizovan plan ishrane. Ovaj plan će ukazati koja hrana najviše odgovara potrebama ljubimca i koja je to optimalna količina na dnevnom nivou.

Unos vode

Voda je izuzetno značajan nutrient. Količina koju ljubimac unese je veoma važna i neophodna je stalna provera. Promene u potrebi za vodom mogu ukazati na početni stadijum dijabetesa, oboljenja bubrega ili poremećaj funkcije štitaste žlezde. Kontrolisanjem ovog parametra, uvećavamo šansu da se sa problemom suočimo na vreme.

pH urina

Uz pomoć veterinara, proveravajte vrednost pH urina kako biste umanjili rizik od nastajanja kamenca i održavali zdravlje donjih partija urinarnog trakta ljubimca. Da li je pH van opsega? Nemojte se uplašiti ukoliko vrednosti odstupaju od idealnog. Postoji rešenje prilagođavanjem ishrane. Posavetujte se sa Vašim Farmina konsultantom koja bi hrana najviše odgovarala.

Provera zdravlja

Obavljajući analize sa Vašim veterinarom najmanje jednom godišnje, bićete sigurni da je Vaš ljubimac zdrav i srećan.

Preuzmite FarminaGenius aplikaciju i zajedno sa Farmina konsultantom i Vašim pouzdanim veterinarom, pratite 5 zdravstvenih parametara i time obezbedite dug, zdrav i srećan život svog ljubimca.

Izuzetnost u prilagođavanju ishrane

Obezbedimo Vašem ljubimcu duži i zdraviji život. Kako ćete to postići? Preuzmite myFarmina.

Sarađujte sa svojim Farmina konsultantom.

Dostignite idealnu težinu i održavajte parametre uravnoteženim uz povremeno ažuriranje.

Izvršite sve neophodne provere kod svog veterinara i učitajte ih u aplikaciju.