Natural & Delicious vlažna hrana

NATURAL & DELICIOUS VLAŽNA HRANA PRATI FARMINa FILOZOFIJU i koncept ishrane ZA MESOJEDE, KAO KOMPLETNA I PREPORUČNO IZBALANSIRANA HRAna NA OSNOVU BIOLOŠKIH POTREBA MAČAKA I PASA.
Svaki recept kombinuje pažljiv izbor visokokvalitetnih sastojaka iz regiona, kao što su celi komadi mesa, komadi ribe, jaja, slatki krompir i komadi voća koje možete videti sopstvenim očima jednostavnim otvaranjem konzerve.
Farminina pažljiva selekcija najboljih sastojaka i njihova zaštićena tehnologija omogućava pripremu N&D Prime, N&D Pumpkin i N&D Ocean bez ikakvih industrijskih guma, karagenana ili stabilizatora. Hrana se kuva samo jedanput, kako bi se bolje očuvala nutritivna i organoleptička svojstva sastojaka. Rezultat je kompletna hrana, spremna za jelo.
 

KOMPLETNA HRANA SA PRIRODNIM SASTOJCIMA
Iskustvo Farmina istraživačkog tima veterinara stečeno proučavanjem nutritivnih potreba mačaka i pasa, kroz istraživanje bez okrtutnosti prema životinjama, doveli su do stvaranja novog koncepta vlažne hrane koja je nutritivno potpuna.
Sve dijete su formulisane bez genetski modifikovanih organizama, veštačkih boja i sintetičkih konzervansa.

VISOK SADRŽAJ KVALITETNIH SASTOJAKA:

Italijanska piletina iz slobodnog uzgoja. Meso italijanskih divljih svinja. Jagnjetina hranjena na pašnjacima Novog Zelanda. Visokokvalitetno meso prepelice. Meso jelena, visokog kvaliteta. Pačetina najvišeg kvaliteta. Italijanska jaja. Riba, izlovljena u skladu sa principom održivosti. Organska, italijanska kinoa. Bundeva – prirodni antioksidant, bogata visokorastvorljivim vlaknima. Voće iz lokalnih voćnjaka, bogati prirodni izvor vitamina i antioksidanata.


Za razliku od drugih proizvoda, N&D vlažna hrana je lagano kuvana samo jedanput da bi se sačuvala sva organoleptička i nutritivna svojstva sastojaka .
Farmina poštuje i štiti prirodnu sredinu koristeći samo konzerve koji se mogu reciklirati.
Za zaštitu dobrobiti vašeg kućnog ljubimca i principa prirodnih proizvoda N&D, naše konzerve ne sadrže BPA.

IZBOR KOMPLETNE HRANE?
Većina konzervirane hrane za kućne ljubimce, koje su dostupne na tržištu danas, nema dragocene hranljive sastojke koji su neophodni da zadovolje sve prehrambene potrebe mačaka i pasa. Ovi proizvodi se obično dopunjuju i zahtevaju integraciju ili ishranu u kombinaciji sa kompletnom hranom, jer mogu dovesti do nedostataka u ishrani koji mogu biti štetni po zdravlje ljubimca.
Za razliku od takvih proizvoda, Farmina je kreirala kompletnu hranu koja ima SVE neophodne nutritijente i kao takva zadovoljava sve dnevne potrebe naših četvoronožnih članova porodice za hranljivim sastojcima. N&D vlažna hrana je kompletan obrok i može se koristiti samostalno u ishrani pasa i mačaka.

Visokokvalitetni sastojci koji se koriste u vlažnoj hrani, identični su i jednako hranljivi kao sastojci Natural & Delicious granula.

JEDINSTVENA PRIRODNA KOMPLETNA VLAŽNA HRANA JE SADA SERVIRANA.
Otkrijte sve recepte u meniju Natural & Delicious...

SAZNAJTE VIŠE