Farmina Vet Life za mačke

Prirodno rešenje za dobrobit mačaka
Farmina Vet Life „Natural Diet” je revolucionarna linija prve prirodne Farmina veterinarske hrane za ljubimca.

Nutritivna rešenja razvijena za dobrobit pasa i mačaka, rezultat su obimnih i temeljnih naučnih ispitivanja, sprovedenih u saradnji sa Katedrom za ishranu životinja na Univerzitetu „Federiko II” u Napulju, uz opredeljenost za primenu potpuno prirodnih, svežih sastojaka i poštovanje fiziologije mačaka i pasa.
Iskustva stečena tokom razvoja idealnog prirodnog nutritivnog rešenja, prilagođenog fiziologiji mačaka i pasa, omogućila su timu Farmina Vet Research da napravi recepturu prve prirodne dijete koju karakterišu:

Sadrži samo prirodne antioksidanse, tokoferol dobijen iz bogatih prirodnih izvora, koji omogućava očuvanje svežine proizvoda na prirodan način. 

Hrana formulisana bez GMO (genetski modifikovanih organizama), čija je upotreba dozvoljena u Evropskoj uniji (mada se apeluje na predostrožnost pri njihovom korišćenju). Farmina je potpuno isključila rizik od potencijalnih posledica upotrebe GMO sastojaka (kao što je kukuruz), koristeći drevne žitarice (speltu i ovas) i druge sirovine bez genetski modifikovanih organizama.

Korišćenje drevnih žitarica omogućava proizvodnju hrane sa niskim glikemijskim indeksom, čime se obezbeđuje optimalna regulacija glikemijskog odgovora nakon obroka. Proizvodi Farmina Vet Life Natural Diets takođe se pakuju u kontrolisanom okruženju čime se sprečava oksidacija masti i zadržava svežina proizvoda.

Poštovanje je osnova naših naučnih ispitivanja
Kako bi potvrdila efikasnost svojih dijeta, Farmina Pet Foods sarađuje sa nezavisnim lokalnim veterinarima male prakse koji primenjuju Vet Life Natural dijete kao podršku u terapiji, ili kao terapiju svojih pacijenata. 
Poštujući dobrobit naših četvoronožnih prijatelja, oni tokom ispitivanja i primene terapije ostaju u svom okruženju, nastavljajući sa istim načinom života i navikama. U porodičnim domovima, okruženi ljubavlju i pažnjom vlasnika, dobijaju podršku koja pozitivno utiče na njihov oporavak.
 

OTKRIJTE NOVU FARMINA VET LIFE LINIJU PROIZVODA, KOJA POMAŽE ZDRAVLJU VAŠEG LJUBIMCA.
ZA SVAKI POBLEM POSTOJI REŠENJE. PRAVO REŠENJE.