Del din Farmina historie

Navn: Ahava - Sted: New York, NY
Navn: Ahava - Sted: New York, NY

DEL FARMINA-HISTORIEN DIN

Vi elsker å høre de mange fantastiske historiene som eiere av Farmina-kjæledyr deler med oss. De skjønner at det å velge en naturlig ernæringsløsning som våre Natural & Delicious-produkter, kan ha en positiv innvirkning på kjæledyrene.

Som eier av et kjæledyr som spiser et Farmina-produkt, inviterer vi deg til å dele dine erfaringer med hvordan det å fôre med Farmina har hjulpet ditt firbeinte familiemedlem (og deg selv) med å leve et lykkeligere og sunnere liv.

Send oss Farmina-historien din og legg ved et bilde av kjæledyret ditt sammen med kontaktinformasjonen din på HappyPet@Farmina.com med emnelinjen «My Farmina Story». Hver måned velger vi ut den historien som har gjort størst inntrykk og deler ut en GRATIS sekk med Farminas Natural & Delicious-fôr til vinneren. Vi deler historien på nettsiden vår og i sosiale medier.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

____________________________________________________________________________________

Vel, denne vesle jenta var den mest kresne hunden i hele verden!!! Jeg kan ikke en gang begynne å forklare hvor mye hun stresset meg. Jeg prøvde absolutt HVERT ENESTE fôr på markedet. Det tok 3 år før jeg fikk henne til å spise. (Jeg lyver ikke.) Hun var en svært syk valp. Jeg prøvde alle mulige triks for å få henne til å spise!! Hun ville ikke en gang ha menneskemat. Hun var alltid SVÆRT tynn, så tynn at det så ut som om hun levde på gata. Nå må jeg begrense mengden Farmina-fôr hun får, for som dere kan se, begynner hun å bli litt lubben. Farmina er et flott fôr og hun spiser det fremdeles, uten å nøle! Vår søte og dyrebare Luna Tuna! Hun ville ha mer. Bilde fra før og etter at jeg sa at hun ikke fikk mer. Kan du gjette hvilket som er hva? Lol #parvosurvivor #pickyeaternomore #Farmina

Takk Farmina for å ha gitt vår søte Luna appetitten tilbake!

Hilsen fra flokken i Venezuela!