Natural & Delicious

KONCEPT ISHRANE ZA MESOJEDE: NAUČNO RAZVIJENO U SKLADU SA PRIRODOM

Godine naučnog istraživanja u saradnji sa katedrom za ishranu životinja  na Univerzitetu u Napulju "Federico II"  vodile su Farmina Vet Research tim ka stvaranju sistema ishrane dizajniranog prema prirodnim potrebama naših četvoronožnih članova porodice: Natural & Delicious, sistem ishrane za mesojede.

  • Glavna osobina Natural & Delicious proizvoda je nizak glikemijski indeks, zahvaljujući potpunom odsustvo žitarica u linijama Grain Free, Pumpkin i Quinoa i prisustvu drevnih žitarica (ovsa i spelte) u liniji Ancestral Grain. Sve linije su proizvedene bez kukuruza i omogućavaju modularno oslobađanje energije tokom dana;
  • Samo sa prirodnim antioksidansima, ekstraktima bogatim tokoferolom, koji omogućavaju prirodno očuvanje svežine proizvoda;
  • Pakovano u kontrolisanom okruženju. Tokom pakovanja, radi prirodnog očuvanja svežine proizvoda, u pakovanjima se kiseonik zamenjuje azotom;
  • Bogati vitaminima, koji zahvaljujući tehnologiji hladne infuzije imaju dužu efikasnosti.

N&D QUINOA
N&D Quinoa je nova linija funkcionalne hrane razvijena sa ciljem da doprinese očuvanju zdravlja mačaka i pasa sa specifičnim nutritivnim potrebama. Hrana bez žitarica i sa više od 92% proteina životinjskog porekla iz novih izvora i sa kinoom, biljkom visoke nutritivne vrednosti.
Kinoa je hrana koja se odlično uklapa u Farmina filozofiju i koncept ishrane za mesojeda jer sadrži oko 13% proteina visoke biološke vrednosti koji obiluju dobro izbalansiranim esencijalnim aminokiselinama, što je veoma retka osobina povrća.

N&D GRAIN FREE
N&D Grain Free sistem ishrane za mesojede bez žitarica, naučno razvijeno u skladu sa prirodom mačaka i pasa.
Prva Natural & Delicious linija koju smo razvili, a koja sadrži vrhunske sastojke i 98% proteina animalnog porekla.
Samo sa prirodnim antioksidansima, bez žitarica i GMO, i sa dugotrajnim sastojcima neophodnim za zdrav život (uključujući dragocene vitamine), koji su dodati korišćenjem tehnologije hladne infuzije.

N&D PUMPKIN
N&D Pumpkin, linija bez žitarica koja sadrži 96% proteina animalnog porekla i bundevu, povrće tipično za italijansku kuhinju, koje ima izuzetne hranljive osobine: bogato je beta-karotenom, podržava imuni sistem i sprečava oslobađanje slobodnih radikala. Sadrži samo prirodne antioksidanse, ekstrakte bogate tokoferolom, za prirodno očuvanje proizvoda.
Odaberite iz  širokog izbora hrane koja zadovoljava hranljive potrebe štenaca i odraslih pasa i mačaka.

N&D ANCESTRAL GRAIN
N&D Ancestral Grain je linija hrane koja sadrži nizak udeo drevnih žitarica (spelta i ovas) i naučno je razvijena u skladu sa prirodom mačaka i pasa.
Sadrži samo prirodne antioksidanse, ekstrakte bogate tokoferolom, koji omogućavaju prirodno očuvanje svežine proizvoda;
N&D Ancestral Grain obiluje dugovečnim sastojcima neophodnim za zdrav život (uključujući dragocene vitamine), koji su dodati korišćenjem tehnologije hladne infuzije.
Pruža vam se bogat izbor, koji će zadovoljiti različite ukuse i nutritivne potrebe mačaka i pasa. Odaberite pravi za svog četvoronožnog prijatelja.