N&D Ocean

DRAGOCENI SASTOJCI IZ MORA DOSTUPNI U OMILJENOJ HRANI VAŠEG LJUBIMCA.
Farmina sledi prirodni sistem ishrane mesojeda, odnosno upotrebu najoptimalnijih sastojaka, najvišeg kvaliteta, za formulisanje hrane bez žitarica ili hrane koja sadrži ograničenu količinu drevnih žitarica. Vodeći računa o zdravlju naših četvoronožnih prijatelja, kontinuiranom potragom za najboljim sastojcima, koristeći naučna istraživanja, Farmina je stigla do mora i sastojaka iz mora, prirodno bogatih Omega-3 masnim kiselinama, antioksidantima i drugim korisnim svojstvima. N&D Ocean, sa preko 98% sastojaka životinjskog porekla visokog kvaliteta. 

ODABERITE KOMPLETNU HRANU.
Većini konzervirane hrane za kućne ljubimce koja je dostupna na tržištu, nedostaju dragocene hranljive materije koje su neophodne da zadovolje sve nutritivne potrebe mačaka i pasa.
Ovi proizvodi uglavnom su samo dopuna ishrani i zahtevaju dodatnu hranu kako bi se obrok kompletirao, jer u suprotnom mogu dovesti do nedostataka hranljivih sastojaka i time do potencijalno štetnog disbalansa u organizmu.
N&D Ocean hrana, i suva i vlažna, je kompletna hrana koja sadrži SVE hranljive materije neophodne za svakodnevnu dobrobit naših četvoronožnih članova porodice, i u potpunosti zadovoljava sve njihove specifične potrebe. Čitava linija Natural & Delicious vlažne hrane po svom sastavu je kompletna hrana i može se koristiti kao jedina hrana u ishrani mačaka i pasa, ili u kombinaciji sa N&D suvom hranom.

OPCIJA ZA SVE MAČKE I PSE
N&D Ocean suva hrana za pse dostupna je u dve veličine granula: Mini i Medium&Maxi kako bi što bolje odgovarale veličini Vašeg psa.
N&D Ocean vlažna hrana dostupna je kao konzerva od 140g za pse i kao konzerva od 80g za mačke. Sve Farmina konzerve se u potpunosti mogu reciklirati i ne sadrže BPA, a papir za naše etikete je od sirovina iz održivih izvora.


FARMINA MENI MORSKE HRANE
Širok asortiman N&D OCEAN je formulisan upotrebom nekoliko vrsta ribe, kao što su:

  • Bakalar iz Tihog okeana
  • Škampi iz Severnog mora
  • Jezerska pastrmka i evropska lignja
  • Losos iz Atlatskog okeana
  • Norvežanska haringa
  • Brancin iz Mediteranskog mora