Zatražite besplatan savet o ishrani Vašeg ljubimca

FARMINA PET FOODS, YOUR PET NUTRITION COMPANY.

 • Kao i za zdravlje ljudi, adekvatna ishrana od životnog je značaja za naše kućne ljubimce.

  Iz tog razloga izgradili smo tim visokostručnih osoba koji će, na osnovu posebnosti iz upitnika i uz podršku najsavremenije tehnologije, kreirati plan ishrane usklađen sa osobenostima i potrebama Vašeg jedinstvenog ljubimca.

  Mi u Farmini verujemo da je ispravna ishrana ključna za dug i zdrav život Vašeg ljubimca. Isto tako, uvereni smo da su svaki pas i svaka mačka jedinstvena bića, baš kao i svaki čovek. Imaju jedinstvenu konstituciju, metabolizam, način života, imaju specifične potrebe i navike. Ove specifične karakteristike, osobine i potrebe moramo da uzmemo u obzir kada planiramo njihovu ishranu.

  Farmina savetnici za ishranu mačaka i pasa aktivni su širom sveta. Vaš savetnik za ishranu je iz Srbije i pružaće Vam besplatnu uslugu savetovanja i pomoći će Vam da Vaš četvoronožni član porodice dobije savršeni plan ishrane. Plan ishrane koji mu odgovara u ovom trenutku, ali i tokom celog njegovog života, jer se tokom života potrebe za načinom ishrane menjaju.

  "Ukoliko se obraćamo nutricionistima i tražimo savete i plan ishrane za sebe, smatramo da i svi ljubimci imaju pravo da dobiju posebnu, prilagođenu nutricionističku podršku koju pružaju stručnjaci za ishranu. To je način da im obezbedimo životno blagostanje."

  Milica, Farmina savetnica za ishranu.
Popunite upitnik i stupite u kontakt sa svojim savetnikom.

Podaci o ljubimcu

   

Vaši podaci

 
* Obavezna polja

Ne propustite ovu priliku da date svoju saglasnost, kako biste ste bili obavešteni o aktuelnim marketinškim aktivnostima i promocijama kompanije Farmina:Klikom na "pošaljite" prihvatam Politika privatnosti i Uslovi i odredbe. Konkretno, prihvatam da me kontaktira Farmina savetnik za ishranu, kako bih dobio/dobila ponudu za plan ishrane.