Zakažite besplatno savetovanje o ishrani

FARMINA PET FOODS, YOUR PET NUTRITION COMPANY.

 • Nutritivne potrebe ljubimaca zavise od rase, uzrasta, pola, fizičke aktivnosti, nutritivnog statusa, zdravstvenog stanja i drugih osobenosti Vašeg ljubimca.

  Ove specifične karakteristike, osobine i potrebe moramo da uzmemo u obzir kada planiramo njihovu ishranu, tokom čitavog života.

  Naš tim visokostručnih savetnika će, na osnovu preciznih podataka i uz podršku najsavremenije tehnologije, kreirati plan ishrane po meri Vašeg jedinstvenog ljubimca.

  "Da bi plan ishrane odgovarao Vašem četvoronožnom prijatelju, neophodno je da iz razgovora sa Vama saznam sve njegove posebnosti i navike. Zajedno ćemo vremenom pratiti promene u njegovim potrebama, kako bi uvek imao savršen plan po kojem se hrani."

  Milica, Farmina savetnica za ishranu mačaka i pasa
Popunite upitnik i stupite u kontakt sa svojim savetnikom.

Podaci o ljubimcu

   

Vaši podaci

 
* Obavezna polja

Ne propustite ovu priliku da date svoju saglasnost, kako biste ste bili obavešteni o aktuelnim marketinškim aktivnostima i promocijama kompanije Farmina:Klikom na "pošaljite" prihvatam Politika privatnosti i Uslovi i odredbe. Konkretno, prihvatam da me kontaktira Farmina savetnik za ishranu, kako bih dobio/dobila ponudu za plan ishrane.