N&D Pumpkin formula za pse

Kako je sklonost ka jedenju mesa u priroda naših četvoronožnih članova porodice, to nam je uvek bila vodilja u naučnom istraživanju i razvoju hrane, koja je u skladu sa prirodom.
Psi po svojoj prirodi konzumiraju skoro u potpunosti samo meso i nemaju potrebu za visokim nivoom ugljenih hidrata. Sledeći ovu filozofiju, mi smo razvili inovativnu Natural & Delicious Pumpkin formulu. Kompletan izbor hrane bez žitarica sa visokim procentom proteina animalnog porekla (preko 90%) i bundeve, povrća visoke hranljive vrednosti.​

ZAŠTO BUNDEVA?
Bundeva je povrće sa dugom tradicijom u italijanskoj gastronomiji i ima jedinstvene hranljive i mnoge druge blagotvorne osobine:

  • Bogata je beta-karotenom (vitamin A) i drugim prirodnim antioksidansima;
  • Podržava imuni sistem;
  • Aktivna protiv slobodnih radikala;
  • Doprinosi zaštiti kardiovaskularnog sistema;
  • Reguliše rad creva.

Formula Natural & Delicious Pumpkin je linija bez žitarica osmišljena u Italiji i ima jedinstvene tehnološke karakteristike:
Sadrži visokokvalitetne vitamine: zahvaljujući sistemu za vakuumsko dodavanje sastojaka, jedinstvena tehnologija omogućava dodavanje vitamina nakon kuvanja i time omogućuje duži život vitamina.


Pakovanje u kontrolisanom okruženju: uveli smo u upotrebu azot (gas koji se prirodno nalazi u vazduhu) u proces pakovanja kako bismo uklonili kiseonik koji je odgovoran za proces oksidacije. Ova tehnologija je široko primenljiva u industriji humane hrane jer omogućuje očuvanje svi prirodnih osobina i čuva hranu svežom kao da je upravo skuvana.

saznajte više