Zatražite besplatan savet o ishrani Vašeg ljubimca

FARMINA PET FOODS, YOUR PET NUTRITION COMPANY.

 • Vaš pas ili mačka su individue baš kao i ljudi koji imaju jedinstveni oblik tela, metabolizam, način života i navike. Ove razne karakteristike ne mogu se ignorisati prilikom planiranja najkritičnije komponente njihovog opstanka: ishrana.

  Mi u Farmini verujemo da je ispravna ishrana ključna za dug i zdrav život Vašeg ljubimca. Iz tog razloga izgradili smo tim visoko stručnih osoba koji će, uz podršku tehnologije, dizajnirati prilagođeni nutricionistički plan za Vašeg ljubimca.

  Farminini savetnici za ishranu se nalaze širom sveta, mi ćemo Vas spojiti sa nekim koji se nalazi u Vašem području da biste obezbedili besplatne konsultacije za izgradnju savršenog plana ishrane za Vašeg četvoronožnog člana porodice.

  "Ukoliko se obraćamo nutricionistima i tražimo savete i prilagođene planove ishrane za sebe, smatramo da i svi ljubimci imaju pravo da dobiju posebnu nutritivnu podršku koju pružaju stručnjaci, kako bi se osiguralo njihovo blagostanje."

  Roberta, Farminin savetnik za ishranu.
Molimo Vas da popunite sledeći obrazac kako bismo Vas uparili sa savetnikom za ishranu u Vašem području.

Podaci o ljubimcu

   

Vaši podaci

 
* Obavezna polja

Ne propustite ovu priliku da date svoju saglasnost, kako biste ste bili obavešteni o aktuelnim marketinškim aktivnostima i promocijama kompanije Farmina:Klikom na "pošaljite" prihvatam Politika privatnosti i Uslovi i odredbe . Konkretno, prihvatam da me kontaktira Farmina savetnik za ishranu, kako bih dobio/dobila ponudu za plan ishrane.